Produsele sub 4 lei care au apărut de joi la Lidl. Sunt la mare căutare, clienții vor sta la coadă ca pe vremea lui Ceaușescu

de: Badea Violeta
26 09. 2024

Lidl aduce reduceri spectaculoase la produsele preferate ale românilor începând de joi, 26 septembrie 2024. Printre acestea se numără alimente foarte căutate, la prețuri incredibil de mici, sub 4 lei. Ofertele sunt valabile pentru o perioadă limitată și se anunță cozi lungi în magazinele din toată țara.

Reduceri masive la produse alimentare esențiale

Începând de joi, 26 septembrie, Lidl vine cu reduceri substanțiale la produse de bază și nu numai. Unul dintre cele mai așteptate produse este fileul de somon, recomandat de mulți medici datorită beneficiilor sale pentru sănătate. La prețul de doar 7,99 lei pentru 100 de grame, acest produs va fi cu siguranță unul dintre cele mai căutate pe rafturi.

De asemenea, pulpele de pui dezosate La Provincia, extrem de apreciate pentru ușurința de a fi preparate în diverse rețete, vor fi disponibile la prețul de 3,49 lei pentru 100 de grame. O altă ofertă tentantă este la micii porc-vită de la Reinert, care au o reducere de 17%, ajungând la prețul de 13,99 lei. Acestea sunt doar câteva dintre produsele care vor atrage atenția consumatorilor.

Vezi și Fenomenul din Kaufland, Lidl, Mega Image, Carrefour sau DM care îi arde pe români la buzunare. Protecția Consumatorului nu rezolvă problema shrinkflation!

Gustări rapide la prețuri mici

Pentru cei care preferă gustările rapide și delicioase, Lidl oferă Salam de Sibiu la prețul promoțional de 29,99 lei, în stoc limitat, dar și șuncă presată Baroni, disponibilă cu o reducere de 13%, la doar 19,99 lei. De asemenea, cârnații oltenești, preferați de mulți români, sunt acum mai ieftini cu 27%, iar prețul pentru 300 de grame este de doar 7,99 lei.

Un alt produs extrem de căutat este salata cu icre, care va fi redusă cu 30%, putând fi achiziționată pentru doar 1,39 lei pentru ambalajul de 70 de grame. Zacusca de vinete Chef Select, un alt produs de mare interes, va fi disponibilă la prețul de 5,49 lei, ideală pentru iubitorii bucătăriei tradiționale românești.

Vezi și Lovitura momentului pentru Auchan, Lidl, Mega Image, Profi și Carrefour. 13 magazine închisa de Protecția Consumatorilor!

Dulciuri și deserturi pentru toată familia

Lidl nu a uitat nici de iubitorii de dulciuri. Brânza proaspătă de vaci pentru prăjituri, ideală pentru a face deserturi acasă, va fi mai ieftină cu 20%, costând doar 15,99 lei. Brutăria Lidl vine și ea cu o ofertă atrăgătoare, oferind 6 gogoși cu brânză de vaci la prețul de 7,99 lei.

Pentru cei care preferă deserturile mai rafinate, Macarons de la Confiserie Firenze se vor găsi la prețul redus de 15,79 lei. Iaurtul cu fructe, o gustare sănătoasă și răcoritoare, va fi la rândul său la ofertă, costând doar 3,99 lei pentru borcanul de 400 de grame. Iar pentru cei care vor o băutură dulce, Lidl oferă băuturi pe bază de lapte cu diverse arome, la prețul de doar 4,49 lei, cu o reducere de 30%.

Cu asemenea oferte tentante și prețuri extrem de mici, nu e de mirare că magazinele Lidl se vor umple de clienți încă de la primele ore ale dimineții, în stilul cozilor de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Vezi și Magazinele noi deschise în România care îi fac pe Lidl, Kaufland și alții să ‘tremure din încheieturi’. Prețurile și marfa sunt imbatabile!